Beelden voor ieder interieur online bestellen?

Op zoek naar een mooi beeld, voor een eerlijke prijs? Bij Lirefi Living vind je een afwisselend assortiment aan beelden. Van een zilverkleurige hond tot een goudkleurige papegaai. Van Eclectisch tot Industrieel. Voor ieder woontype vind je hier een echte eyecatcher.

 

Beelden zijn er al sinds de mens stopte met rondreizen. Zo begon het allemaal met steencirkels in de prehistorie. 3000 jaar voor Chr. werden er reeds kunstvoorwerpen gemaakt in dienst van de goden. Naast oude en klassieke materialen zoals hout, steen en brons worden tegenwoordig ook ijzer, staal, kunststoffen, schroot en ander afval gebruikt om beelden mee te maken. Elk materiaal heeft een andere uitstraling, voelt anders aan en heeft uiteenlopende effecten op zijn toeschouwers. Sommige beelden kunnen ons echt raken en iets in ons los maken. Welke beelden roepen bij jou emoties op?

 

Een beeld zorgt ervoor dat een ruimte meer karakter krijgt. Het zegt niet alleen iets over je smaak en waar je voor staat maar toont bovendien aan dat je aandacht hebt en zorg draagt voor je omgeving. Bij Lirefi Living vind je beelden van uiteenlopende materialen, van luxe uitziend kunstof zoals polyresin tot aan stoer industrieel metaal. Of je nu een landelijke stijl hebt of bohemian, bij Lirefi Living ben je voor alle interieurstijlen aan het juiste adres. Zelfs een kantoor kan door het plaatsen van beelden een rijkere uitstraling krijgen. Het brengt net dat extra beetje creativiteit en vrolijkheid.

 

De levertijd van de beelden in deze categorie is 2-3 werkdagen zodat ook jij snel van je nieuwe beeld kunt genieten. Wil jij je interieur nog verder aankleden? Neem dan ook eens een kijkje bij onze vazen, kaarsen, fotolijsten, plaids en dienbladen. Een beeld kan bijvoorbeeld een hele mooie plek krijgen op een dienblad naast een of meerdere kaarsen. Welke combinaties ga jij maken?