Fotolijsten voor ieder interieur online kopen?

Heb je een super leuke foto en zoek je een fotolijst die daar echt bij past? Dan ben je bij Lirefi Living aan het juiste adres. Hier vind je altijd een wisselend assortiment fotolijsten. Vierkant of rechthoekig, goudkleurig of oud zilverkleurig. Strak of sierlijk. Een mooie foto verdiend de juiste fotolijst.

 

De eerste lijsten dienden niet alleen als mooie omranding van een kunstwerk maar hadden bovendien een praktische functie. Een lijst zorgde ervoor dat het kunstwerk kon ademen zonder te kreuken. Voornamelijk werden de fotolijsten gebruikt als versiering van het altaar in de kerk. Deze lijsten werden gemaakt van oude houten (kerk)meubels waardoor zij al rijk voorzien waren van versieringen.

In de 16e eeuw kregen lijsten steeds nieuwe soorten karakter. Ook andere materialen werden gebruikt zoals marmer en metaal. In de barokke werd de strakke vorm van de fotolijst meer los gelaten en kon men nieuwe levendige vormen toevoegen aan het frame. Met zo'n rijke geschiedenis en invloeden van verschillende stromingen is het niet verwonderlijk dat er zoveel verschillende fotolijsten te verkrijgen zijn. Welk soort fotolijst zou bij jouw interieurstijl passen?

 

De fotolijsten van Lirefi zijn zo divers als hun geschiedenis. Van moderne strakke fotolijsten tot aan rijk versierde klassieke lijsten. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook voor een ander. Het ideale cadeau is een betekenisvolle foto in een passende fotolijst. Goud of zilver kleurig, je vind het allemaal hier.

Maak het geheel helemaal af door de fotolijst op een decoratief/functioneel dienblad te zetten. Wellicht nog een kaars erbij en je interieur zal er duidelijk van opvrolijken. Heb je een bedrijfsuitje gehad om nooit te vergeten? Herinner je collega's er dan elke dag aan door een foto van die dag in een mooie lijst op kantoor neer te zetten. Leuk voor in de kantine bijvoorbeeld.

 

Zoek je nog meer leuke items voor je interieur? Kijk dan ook eens bij onze beelden en vazen. De producten van Lirefi Living worden binnen 2-3 werkdagen geleverd.