Handige dienbladen voor ieder interieur online bestellen?

Dienbladen zijn niet alleen functioneel, nee je kan er van alles opzetten. Vazen, kaarsen, fotolijsten, beeldjes en een hele gave combi daarvan. Een dienblad is echt een musthave die ook jouw interieur meer sfeer en karakter zal verlenen. Bij Lirefi Living vind je ze in allerlei stijlen, vormen en kleuren. Van hout tot staal. En van wit tot rosékleurig. Van groot tot klein, je vindt ze hier bij Lirefi Living.

 

Een dienblad kan dienen als mooie presenteerschaal voor lekkere hapjes en drankjes. Handig en stylish! Je hoeft niet meer zo vaak op en neer te lopen om je visite te bedienen.

Wist je dat men volgens de etiquette altijd een dienblad dient te gebruiken? Zelfs als je slechts twee kopjes zou willen serveren en deze makkelijk zelf zou kunnen dragen. Hou jij je aan dit onderdeel van de etiquette?

Een dienblad is echter ook ideaal als decor item. Door te kiezen voor een dienblad dat past bij jouw smaak en interieur zal het een toevoeging zijn voor ruimte.

Wat ga jij er op zetten? Een van onze beelden, fotolijsten of kaarsen?

 

Bij Lirefi kun je kiezen uit diverse kleuren, materialen, vormen en formaten. Elk dienblad heeft zijn eigen stijl. Zo zijn er dienbladen verkrijgbaar met en zonder handvaten. Ze kunnen gemaakt zijn van hout, bamboe, kunststof, staal enzovoorts. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Geef jezelf of een ander dat heerlijke thuisgevoel. Dankzij ons ruime aanbod is er genoeg keus voor iedere smaak. En dankzij de wisselende collectie zul je elke keer weer iets nieuws ontdekken. Neem daarom regelmatig een kijkje op onze website om altijd op de hoogte te zijn van onze nieuwste producten.

 

De dienbladen van Liferi worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Welk van deze dienbladen gaat jouw interieur sieren? Klik op de individuele producten voor informatie en de bestelknop ;).