Windlicht koperkleurig, rond, hoog achter en voor laag

Kaarslicht haalt gezelligheid in huis

Je kan nooit genoeg gezelligheid in huis hebben. Eén van de bekendste manieren van het creëren van sfeer in huis is met kaarslicht. Dit kan op zoveel verschillende soorten manieren. Met dinerkaarsen in een mooie kandelaar. Doe waxinelichtjes in een paar prachtige waxinehouders. Met een stompkaars in een lantaarn.

 

Een ander woord voor een lantaarn is een windlicht. Zet ze neer in een ruimte, steek er een kaars in aan en je comfort zal direct stijgen. Met deze windlichten zorg je in slechts enkele momenten voor meer warmte en sfeer. Laat die romantische avonden maar komen. Heerlijk onder een dekentje in het kaarslicht met elkaar praten of jezelf helemaal verliezen in een boek.

Bij Lirefi Living vind je kaarsen voor binnen en buiten en dankzij het wisselende assortiment kun je altijd wel iets vinden dat bij jouw stijl past. De lantaarns van Lirefi Living zijn gemaakt van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout of metaal. Door gebruik te maken van verschillende materialen zal elke lantaarn een andere uitstraling hebben. Combineer ze met elkaar voor een extra leuk effect. Op deze manier heb je altijd een lantaarn in huis die past bij jouw unieke stijl. Bestel voor elke ruimte een andere lantaarn of kies verschillende. Wat je ook kiest jij zult met een goed gevoel thuiskomen en genieten van de aandacht die je in ruimten hebt gestoken.

Zoek je nog meer leuke items voor je interieur? Niet alleen een lantaarn geeft sfeer aan een huiskamer of in de tuin, ook met een plaid zal de warmte en de decoratieve waarde van je omgeving stijgen. Wil je het helemaal af maken? Kijk dan ook eens bij onze fotolijstenvazen en dienbladen. De producten van Lirefi Living worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Kies dus snel jouw nieuwe favoriete Lirefi Living items en plaats vandaag nog je bestelling.

Heerlijke zachte en warme plaid in lichtgrijze kleur. Met franjes.

Wat je ook kiest, waar je ook voor gaat...Maak het gezellig en geniet!

Terug naar blog