Over ons

Hoi!

Leuk dat ik je hier tref. Mijn naam is Patty,
moeder van 2. Toen mijn kinderen waren geboren, was de naam voor mijn webshop ook “geboren.” DIT wordt de naam van mijn eigen bedrijf. Het idee van een eigen webshop ging steeds meer borrelen. En jaren later was ik eruit, ik wist wat voor webshop ik wilde gaan starten. Ik wissel graag van woonaccessoires, met een klein beetje kan je al zoveel doen in huis. En zo is Lirefi Living er gekomen. Een webshop in betaalbare woonaccessoires!

Wat kan je verwachten van Lirefi Living? Een wisselend
assortiment van de leukste merken! Voor ieder soort interieur wat wils. Of je nu een landelijke stijl hebt of bohemian? Bij Lirefi Living ben je voor alle stijlen aan het juiste adres. Zit er nu net niet iets voor jou tussen, neem vooral contact met me op. Wie weet kan ik je er alsnog aan helpen. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Denk graag met je mee. Ben je naar iets specifieks opzoek? Dan ga ik daar naar opzoek voor je op het moment dat ik weer ga shoppen. Zie ik iets waarvan ik denk dat jij het geweldig zou vinden of waarvan ik denk dat het bij jou past, zal ik je vragen of jij het wat vindt en neem het voor je mee. 

Naast persoonlijke aandacht vind ik het milieu ook belangrijk. Daarom doneer ik ook aan Trees for All. Zij planten bomen in Nederland en daarbuiten. Zo probeer ik een beetje de Co2 te compenseren. 

Heb je vragen over wat dan ook, neem contact met me op. Of het nu via de chat is, via de mail of doormiddel van een appje. Stel je vraag en laat mij met je meedenken. Oh en ik ben ook de vinden op Facebook en Instagram. 

Spreek ik je gauw?

Lieve groetjes,

Patty

Foto van Patty (eigenaar Liréfi Living) en van de eigenaar aan het werk voor de laptop.