Heerlijke Plaids voor ieder interieur online kopen?

Heerlijke zachte en mooie plaids. Of je nu lekker op de bank wilt hangen tijdens een goede film of buiten op de veranda met een lekker drankje. Een plaid hoort erbij. Decoratief en functioneel. De plaids in het  wisselende Lirefi Living assortiment zijn van uitmuntende kwaliteit en stuk voor stuk een echte verrijking van je interieur.

 

Het woord plaid is een engels woord dat reisdeken betekent. Van oorsprong zijn het multifunctionele wolle dekens. Vandaag de dag zijn plaids te verkrijgen in vele verschillende maten en materialen zoals katoen, fleece en allerlei soorten wol (mohair, alpaca, en merino). Allereerst is het belangrijk te achterhalen wat het juiste formaat plaid voor jou is. Niets is zo vervelend als uitstekende voeten onder een deken. Maak ook een bewuste keuze ten aanzien van het materiaal. Zo is het ene materiaal duurzamer of beter wasbaar dan het andere.

Je vind ze in verschillende prijsklassen. Sommige plaids kunnen meer dan honderd euro kosten. Niet bij Lirefi Living. Wij vinden dat een plaid voor iedereen toegankelijk moet zijn. Zeker nu alles duurder wordt en je toch wilt bezuinigen door de verwarming lager te zetten. Dan kan een plaid echt niet ontbreken in huis. Het staat niet alleen heel leuk, knus en warm. Het is ook nog eens te gebruiken voor binnen en buiten!

Met een plaid in huis wordt het direct een stuk gezelliger.

 

Zoek je nog meer leuke items voor je interieur? Niet alleen een plaid geeft sfeer aan een huis, ook met kaarsen en kandelaren wordt de sfeer en warmte in huis aanzienlijk groter. Zet ze op een mooi dienblad en ook de decoratieve waarde van je interieur zal stijgen. Wil je het helemaal af maken? Kijk dan ook eens bij onze beelden en vazen. De producten van Lirefi Living worden binnen 2-3 werkdagen geleverd.