Hoe creëer je een andere kerstlook onder de €150,00?

Hoe creëer je een andere kerstlook onder de €150,00?

Ken je dat? Je bent jouw kerstspullen zat, ieder jaar is het hetzelfde. Weggooien is zonde, want je weet zelf hoeveel je hebt uitgegeven. Maar je wilt toch echt eens iets anders. Alleen hoe kan je voor een andere look gaan zonder al te veel uit te geven?

Goed nieuws! Bij Lirefi Living kan je een hele andere look creëren voor nog geen €150,00! Ik hoor je denken “wat heb je tegenwoordig nou voor €150,00? Kerstartikelen zijn peperduur!” Nou daar haal je best nog wel veel voor. Je kan er echt een andere look mee creëren. Zeker als je ook wat van je oude kerstspullen gebruikt. Want je hoeft echt niet alles te vernieuwen. Een combi van oud en nieuw is juist heel leuk.

Bron Lirefi Living: Sfeerfoto met een deel van kerstassortiment

Hier zie je een greep uit het assortiment van Lirefi Living. Je ziet hier 5 verschillende artikelen. 2 daarvan kan je ook na kerst nog gewoon neerzetten of ophangen. Hoe leuk is dat?!

In het begin van deze blog zei ik dat je voor nog geen €150,00 een nieuwe kerstlook kan creëren. Hieronder leg ik je uit hoe je dat kan doen.

Steeds minder mensen zetten nog een boom neer. Ja een boom is zeker heel gezellig, maar man oh man wat is het altijd een gedoe om alles van zolder te halen, de boom op te tuigen en dan alles weer naar zolder te brengen. Om vervolgens na kerst dat hele riedeltje weer opnieuw te moeten doen. En vooral die kerstlichtjes…hoe netjes ik ze ook opruim, ieder jaar raakt het toch weer in de knoop. Dus ik begrijp de mensen wel die ervoor kiezen geen boom neer te zetten. Begrijp me niet verkeerd hoor, een boom is ook zeker heel gezellig. Maar daar gaat deze blog niet over. Deze blog gaat over hoe je binnen een kleiner budget een andere kerstlook krijgt.

Wil je toch iets met kerstballen doen? Maar dan niet in de boom? Ga dan voor ons houten dienblad en vul deze met onze supergave kerstballen.

Bron Lirefi Living: houten dienblad met zwart wit kerstballen

Houd je enorm van gezelligheid en dat knusse gevoel in huis? Ga dan voor deze gave waxinehouders. Deze kunnen trouwens ook na de kerst gewoon blijven staan. Of je nu gaat voor 2 dezelfde of 1 van ieder of zelfs 2 om 2…Dit is zeker geen miskoop, je kan hier alle kanten mee op.

Bron Lirefi Living: Zwart stalen waxinehouders

 

Ben je nou opzoek naar waxinehouders in echt kerstsfeer, ga dan voor deze standaarden. De combinatie van hout en metaal maakt het stoer. Maar door de kerstachtige details ook heel sfeervol.

Om het geheel af te maken kan je ervoor kiezen om of een setje hertenkoppen van porselein erbij te doen of het toch weer in die combinatie hout en metaal te zoeken. En dan te kiezen voor ons houten kerstdecoratie met kerstboom, ster en hert.

Deze artikelen samen zijn voor nog geen €150,00 te koop bij Lirefi Living. Zo heb je voor een kleiner budget toch een hele andere kerstlook in huis. Helemaal van deze tijd, maar toch ook tijdloos. Wat weer duurzamer is. Win, win, win situatie als je het mij vraagt.