Hoe maak je het thuis gezelliger met kleiner budget?

Hoe maak je het thuis gezellig met een kleiner budget?

Iedereen weet inmiddels wel dat alles duurder is geworden. Boodschappen, elektriciteit, gas. Wat niet?! Hierdoor blijft er minder budget over om uit te geven aan leuke dingen.

Mijn advies? Maak het thuis gezellig en knus. Ik hoor je al denken “maar dan moet ik toch geld uitgeven?”. Klopt, maar je kan het thuis heel gezellig maken met een kleiner budget. In deze blog vertel ik je hier alles over.

Ik weet als geen ander hoe het is om niet zoveel geld te hebben. Ik was net gescheiden, alleenstaande moeder, werkte 4 dagen per week, maar had weinig te besteden. En toch was het gezellig en knus bij ons thuis. Hoe ik dat deed? Ik ging naar winkels met tweedehands spullen, zocht naar sale artikelen in winkels en online. Juist die combi van verschillende dingen maakt het vaak leuk.

Omdat ik weet hoe het is om een kleiner budget te hebben, daarom wil ik jou helpen het thuis gezelliger te maken zonder heel veel geld uit te geven.

First things first, kaarsjes! Zeg je gezelligheid zeg je kaarsjes! Bij Lirefi Living vind je verschillende kaarsen. Maar omdat we voor een kleiner budget gaan raad ik deze aan:

Kost €6,95, maar dan krijg je wel 7 waxinehouders met kaars erin. Voordeel van deze kaarsjes is ook dat als de kaars op is, je er gewoon nieuwe waxinelichtjes in kan doen (die je gewoon in de supermarkt of andere winkel kan kopen). Je hebt hier dus lange tijd plezier van.

Of wat dacht je van deze:

Wat maakt een huis meer thuis dan de letters HOME? Nou de letters HOME met kaarsjes! Kosten: €9,95. Deze kan je overal kwijt. Ook in je vitrinekast, want als je nepkaarsjes op batterij in doet, heb je toch gezellig kaarslicht maar geen brandgevaar 😉. Win win situatie dus.

Voor iets warms en knus op de bank, raad ik je echt deze plaid aan:

Kost €29,99, maar dan krijg je wel een echte kwaliteit deken waar je met z’n tweetjes onder kan zitten. Geloof me dat lukt en maakt het extra knus 😉. Deze plaid is superzacht, zwaar en groot (125 cm bij 150 cm). Je kan er dus heerlijk onder kruipen. Ik voel me tijdens een spannende film altijd net iets veiliger als ik een deken om me heen heb. En met mij vele anderen. Daarom vind je in bijna ieder huishouden tegenwoordig wel een dekentje.

Wat ook onwijs leuk is, is een glazen vaas met daarin bv ledlampjes. Lirefi Living heeft meerdere vazen die hier heel erg geschikt voor zijn.                          

Deze petrolkleurige vaas is simpel en toch sierlijk. Picture this……deze vaas, met ledlampjes erin (verkrijgbaar bij bv tuincentra of winkels zoals Wibra en Action). Staat superleuk. Vind je het misschien nog wat kaal? Doe er droogbloemen in. Ik weet het in de winkel zijn droogbloemen heel prijzig. Ik weet het. Maar wist je dat je zelf heel eenvoudig aan droogbloemen kan komen? Loop maar eens langs de weg, zie je nog steeds uitgedroogde Berenklauw (eenmaal droog kan het geen kwaad meer voor je huid) of andere uitgedroogde bloemen. Zo heb ik ook een grote pot vol. Gewoon einde zomer ging ik met mijn fiets langs de weg fietsen. Tas en tuinschaar mee en knippen maar. Staat nog steeds genoeg. Dus leef je uit 😊. Ben je een beetje creatief kan je ook zelf iets maken om erin te doen. Internet staat vol met leuke ideeën om zelf te maken. Nou als dat geen bespaartip is weet ik ook niet meer.

Neem ook eens een kijkje op de sale pagina van www.lirefiliving.nl (selecteer, klik op de ctrl toets en op de link om

Hier vind je allerlei artikelen met korting. Wie weet vind je daar ook nog iets leuks voor jouw gezellige (t)huis.

Oh en volg ons op Facebook en Instagram voor de leukste tips, nieuwtjes en meer!