Theelichthouders voor ieder interieur online kopen?

Omdat je nooit genoeg verlichting in huis kan hebben, hebben wij de leukste kaarsen, kandelaren, waxinehouders, windlichten en lampen in ons wisselend assortiment. Van neonkleur tot pastelkleur. En van strak tot sierlijk. Het is niet alleen functioneel, het is ook echt een sfeermaker in huis.

 

Een ander woord voor een theelichthouder is een waxinehouder.  Een theelicht is in feite een kleine kaars. Het grootste verschil is echter dat in tegenstelling tot een kaars een waxinelichtje volledig vloeibaar wordt. De meest bekende theelichtjes zijn gemaakt van paraffine. Tegenwoordig zien we echter ook steeds meer ecologische theelichtjes in de kamers verschijnen. Deze duurzame lichtjes zijn gemaakt van bijenwas, soja, gerecyclede vetten en oliën of biomassa. In eerste instantie werden theelichtjes gebruikt voor het warm houden van de thee, vandaar de naam. Tegenwoordig worden de waxinelichtjes niet alleen voor de thee maar ook voor de sfeer gebrand. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en dus branduren. De meest gekozen branduren zijn 2, 4, 6, 8 en 10.

 

De theelichthouders van Lirefi Living zijn gemaakt van verschillende materialen zoals hout en glas. Door gebruik te maken van verschillende materialen zal elke theelichthouder een andere uitstraling hebben. Zo kun je altijd een theelichthouder bestellen die past bij jouw unieke stijl. Je kunt je theelichthouder op een dienblad plaatsen naast een mooie vaas of fotolijst. Zo krijgen ze allemaal de aandacht die ze verdienen en vormen samen één geheel.

 

Zoek je nog meer leuke items voor je interieur? Niet alleen een theelichthouder geeft sfeer aan een huis, ook met een plaid zal de warmte en de decoratieve waarde van je interieur stijgen. Wil je het helemaal af maken? Kijk dan ook eens bij onze beelden, vazen en dienbladen. De producten van Lirefi Living worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Kies dus snel jouw nieuwe favoriete Lirefi Living items en plaats vandaag nog je bestelling.