Wat geef je iemand die alles al heeft?

                                         

Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft?         

We kennen allemaal wel mensen alles al hebben. Die meteen iets kopen zodra ze iets zien. Hoe vervelend is dat?! Wat moet je zo’n iemand nu geven met Sinterklaas of kerst? Wij gaan proberen je hierbij te helpen. Want let’s face it, niet iedereen is te “redden” 😉.

Er is online heel veel te vinden. Niet iets wat jouw keuze persé makkelijker maakt ofzo. KEUZESTRESS!!!! Waar begin je dan met kijken? Nou voordat je gaat kijken, denk even na over de persoon voor wie je iets zoekt. Wat voor type is het? Vrolijk en uitbundig of rustig en zorgzaam. Wat doet deze persoon graag in de vrije tijd? Fotograferen, knutselen, koken of film kijken. Dit kan je helpen bij het perfecte cadeau.

Tegenwoordig zijn de camera’s op de mobiele zo goed dat je zelf prachtige foto’s maakt. Dus maak een geweldige foto van jou en de persoon in kwestie samen. Waarom? We horen je het al vragen. Nou hoe leuk is het om een leuke foto in een hele leuke fotolijst te geven?! Bij Lirefi Living hebben wij hele leuke fotolijsten. In verschillende soorten en maten. Zoals deze stijlvolle en klassieke lijsten van Home Society of Clayre&Eef.

Of ga je liever voor een wat uitbundigere fotolijst? Kies dan voor 1 van deze lijsten:

Weet je wat ook echt een top cadeau is voor iemand die alles al heeft en van koken houdt? Een fotolijst met een favoriet recept erin. Dat past dan weer geweldig in deze lijst:

Afbeelding in Gallery-weergave laden, SALE!! vtwonen fotolijst

Achterop de glazen plaat zitten kleine hoekjes waar je een foto of in dit geval een recept in kan hangen. Superleuk! En niet iets wat iemand standaard in hui heeft 😉.

Mocht je nou bloemen willen geven maar dan niet op de klassieke manier (dus geen grote bos bloemen)…….Have we got just the thing for you!

Een hangend vaasje. Heeft iets scheikundigs vind je niet? Superleuk met een klein boeketje verse of droogbloemen. Dan geef je ook echt iets anders. Iets wat weinig mensen hebben. Heel origineel cadeau, voor iemand die alles al heeft.

Speaking of origineel…wat dacht je van deze quirky kandelaar?

Doe er een twirly kaars in, doorzicht folie eromheen, strik erom en klaar is kees. Bijzonder cadeau. Iemand die alles al heeft, heeft dit zeker weten niet 😉.

Wij hopen dat we je op wat ideeën hebben gebracht. En dat jij het perfecte cadeau vind voor iemand die alles al heeft!

Wat je ook wilt geven, je vindt het bij www.lirefiliving.nl